Institutul științific de spitalizare și tratament (ISMETT)

Fie că ai fost diagnosticat cu cancer sau cu o altă boală gravă, aici poți consulta lista serviciilor medicale din țară și din străinătate, pentru a găsi informații despre aproximativ 400 de clinici și spitale din 21 de țări, de pe 3 continente. Vei avea, într-un singur loc, detalii legate de patologii tratate, medici și specialiști, date de contact, dar și informații despre transport sau cazare, totul pentru ca tu să afli răspunsul la întrebările tale și șansa de a beneficia de cel mai bun tratament!

Detalii clinică

Descriere

Activitatea ISMETT se concentrează pe tratamentul pacienții cu boli complexe, care au le-au deteriorat organele vitale. Tratamentul insuficienței organelor din stadiul final a suferit un radical schimbări cu noile programe de transplant, care sunt adesea cea mai potrivită opțiune terapeutică pentru cazuri ireversibile. Ori de câte ori este posibil, se aleg abordări minim invazive, în beneficiul pacienților. Operațiile care odinioară implicau incizii mari sunt acum foarte des convertite în proceduri mai puțin invazive, în care procedura se efectuează prin găuri mici, reducând dramatic impactul traumatic al operației. Ca urmare, pacienții se recuperează mai repede, suferă mai puține dureri și suferă mai puține complicații. Chirurgii ISMETT au obținut un nivel de experiență și abilitate de neegalat, bazat pe cercetare în chirurgia minim invazivă, și vor adapta chirurgia în funcție de nevoile și starea unică a pacientului.

Transplantul renal de la donator viu:

Unul dintre principalele avantaje ale transplantului renal de donator viu este acela de a reduce la minimum daunele ischemice asociate operației de îndepărtare a rinichilor. De fapt, atunci când se efectuează un transplant viu, este o intervenție planificată, iar timpul care trece între îndepărtarea rinichilor donatorului și plasarea acestuia la beneficiar este minim. În cazul transplantului de rinichi de la un donator viu pediatric, este de obicei unul dintre părinții care donează sau o rudă adultă. Condițiile candidatului la donație sunt întotdeauna studiate în detaliu pentru a stabili condiții clinice bune și absența contraindicațiilor la donare, fără a compromite funcția renală.

ISMETT a câștigat o experiență semnificativă în ultimii 20 de ani și a efectuat peste 400 de transplanturi de rinichi. Primul transplant pediatric a fost efectuat în anul 2000. În jumătate din cazuri, rinichiul a fost preluat de la un donator viu. Supraviețuirea copiilor, pe o perioadă de 16 ani de experiență, este de 94% în general, unul dintre cele mai bune rezultate din Europa, dacă luăm în considerare și complexitatea ridicată a seriei (care include transplanturi combinate de ficat-rinichi).

Transplant pediatric de ficat de la un donator viu:

Aceasta este o opțiune terapeutică valabilă pentru acei copii care nu pot aștepta foarte mult timp dupa listele lungi de așteptare. În general, un membru al familiei, adesea unul dintre părinți sau, în orice caz, o rudă apropiată donează o mică parte a ficatului. Avantajele pentru copilul transplantat sunt multe, de obicei procedura postoperatorie este mai simplă și implică o spitalizare de aproximativ trei săptămâni.

În ISMETT, rata de supraviețuire a organelor și a pacientului la trei ani de intervenție chirurgicală este de 100 la 100.

Informații suplimentare

Cazare:

Concepute pentru pacienții care caută îngrijiri spitalicești într-un mediu hotelier, suitele dedicate oferă îngrijire atentă și de calitate într-o atmosferă privată și confortabilă. Fiecare dintre camerele dedicate amplifică un foaier echipat cu un cuptor cu microunde, frigider și alte articole de bucătărie și o zonă principală cu o canapea extensibilă pentru un oaspete si o baie. Un membru al familiei este întotdeauna permis permanent în suitele internaționale pentru pacienți, cu mesele incluse și pentru persoana însoțitoare.

Pentru condiții de cazare confortabile și la prețuri accesibile, puteți încerca Residence Hotel Gloria, preț aproximativ 250 lei/noapte.

- Adresă: Via Enrico Toti, 30, 90128 Palermo PA, Italia

- Telefon: +39091488399

Specialitate clinică

  • Oncologie Adulți
  • Oncologie Pediatrie

Modalități de transport

Aeroportul Punta Raisi este situat la 34km.

Autobuz: 246

Tren: A