Termeni și condiții

Termenii și Condițiile generale de utilizare stabilesc termenii și condițiile generale de utilizare a site-ului „impreunapentrusanatate.ro” de către potențialii vizitatori sau beneficiari.

“impreunapentrusanatate.ro” (în continuare denumit „Site”, „Platformă”, ”impreunapentrusanatate.ro”) este o platformă digitală complexă, menită să vină în sprijinul pacienților diagnosticați cu cancer și alte afecțiuni grave din România, oferindu-le suport, consiliere și îndrumare în vederea soluționării unor probleme întâmpinate în perioada de confruntare cu boala.

Asociația M.A.M.E. este o organizație nonprofit care, de peste 12 ani, își desfășoară activitatea în beneficiul persoanelor diagnosticate cu cancer și alte boli grave, din România. Misiunea organizației este aceea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților cu afecțiuni grave prin facilitarea accesului la diverse servicii psiho-socio-medicale corespunzătoare.

 ASOCIAȚIA M.A.M.E. are sediul social în București, Sector 1, Str. Maica Alexandra nr. 30, cod fiscal CIF 25454339, este înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 45/07.04.2009, în Registrul ANAF cu nr. 294542/16.04.2019, acreditată ca furnizor de servicii sociale cu certificat emis MMJS, seria AF nr. 002709/05.02.2016, cont bancar deschis la Banca Transilvania, IBAN RO03BTRL04401205N75044XX, având sediul secundar și adresa de corespondență în București, Sector 1, Str. Elena Clucereasa Nr. 49A, Cod Postal 011551, reprezentată legal de Maria Culescu, cu funcția de Președinte fondator.

 

1. Obiectivul Platformei

Obiectivul platformei online www.impreunapentrusanatate.ro este acela de a pune la dispoziția pacienților oncologici și nu numai următoarele resurse: informare și îndrumare pentru accesarea unor servicii medicale de care au nevoie, consultanță privind strângerea de fonduri pentru plata unor investigații și intervenții chirurgicale ce nu pot fi efectuate în România sau tratamente nedecontate de CNAS, găsirea unei soluții de cazare pentru aparținători, în apropierea spitalului, precum și acoperirea altor nevoi de bază ale pacienților.

Site-ul permite completarea de formulare online de către:

○      Potențiali beneficiari ai organizației;

○      Persoane care doresc să intre în contact cu Asociația M.A.M.E.:

○      Potențiale gazde care doresc să colaboreze cu Asociația M.A.M.E. în cadrul proiectului și care aplică pentru un cont în platformă;

●      Datele din formularele prezente pe site sunt utilizare pentru a transmite un mesaj organizației, pentru a înregistra o solicitare de ajutor din partea unui potențial beneficiar sau pentru a înregistra o solicitare de a deveni gazdă parteneră în proiect.

●      Site-ul permite și abonarea publicului la un serviciu de newsletter, gestionat prin intermediul platformei de e-mailing Mailchimp. Datele din acest formular sunt folosite exclusiv în scopul de a facilita transferul de informații către utilizatorii care solicită expres acest lucru.

În cazul în care utilizatorul nu dorește să completeze nici un fel de informație în platformă, acesta:

●      poate vizualiza toate informațiile publice de pe site;

●      pot lua legătura cu organizația pentru a le transmite un mesaj sau o ofertă de ajutor prin mijloacele proprii de comunicare, utilizând datele de contact puse la dispoziție în footer-ul paginii.


2. Datele personale prelucrate

Completând formularele puse la dispoziție pe platforma www.impreunapentrusanatate.ro, putem colecta următoarele date cu caracter personal (denumite în continuare „Date personale”):

●      nume și prenume;

●      email;

●      numărul de telefon;

●      țara și orașul de reședință;

●      diagnosticul în baza căruia soliciți ajutor de urgență.


3. Scop și temei

Asociația M.A.M.E. prelucrează date cu caracter personal doar în interesul utilizatorilor site-ului care doresc să primească ajutor din partea organizației sau care doresc să se înscrie drept gazde în platformă.

Asociația M.A.M.E. prelucrează datele personale menționate mai sus doar cu scopul de a salva în contul de administrare al organizației solicitarea ta și pentru a putea transmite mesaje recurente (în cazul în care soliciți abonare la serviciul de newsletter al organizației).

În cazul în care nu dorești ca datele tale personale să fie prelucrate, poți lua legătura cu organizația pentru a le transmite un mesaj sau o ofertă de ajutor prin mijloacele proprii de comunicare, utilizând datele de contact puse la dispoziție de organizație în footerul platformei.

 

4. Durata stocării

Datele personale furnizate sunt stocate temporar pe durata funcționării platformei www.impreunapentrusanatate.ro


5. Transmiterea datelor personale către terți

Asociația M.A.M.E. își asumă un angajament de confidențialitate, prin care garantează că datele tale personale sunt păstrate în siguranță.

Datele pot fi furnizate și către instituții sau autorități publice, precum și către alte organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale, ca urmare a unor cereri expres formulate de acestea.


6. Drepturile tale

În calitate de utilizator al platformei www.impreunapentrusanatate.ro, potrivit Legii nr. 679/2016, precum și, începând cu 25 mai 2018, potrivit Regulamentului General privind protecția datelor, ai următoarele drepturi:

●      Dreptul la informare cu privire la prelucrarea datelor personale de către Asociația M.A.M.E.;

●      Dreptul de acces la datele personale, la cerere și în mod gratuit, pentru o solicitare pe an;

●      Dreptul de intervenție, rectificarea, ștergerea sau portabilitatea datelor personale, la cerere și în mod gratuit;

●      Dreptul de a te adresa Autorității Naționale de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (cu sediul în Bucureşti, sector 1, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, www.dataprotection.ro) sau justiției, pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege;

●      Dreptul la opoziţie şi procesul decizional individual automatizat;

●      începând cu 25 mai 2018, potrivit Regulamentului general privind protecția datelor, dreptul la restricționarea prelucrării.


7. Securitate și confidențialitate

Protecția informațiilor în cursul prelucrării datelor tale personale este o preocupare majoră a Asociației M.A.M.E., de aceea toate datele personale colectate în cursul vizitelor pe www.impreunapentrusanatate.ro sunt prelucrate conform prevederilor legale în vigoare în România. Asociația M.A.M.E. folosește tehnologii de ultimă generație și ia toate măsurile tehnice rezonabile pentru transmiterea și păstrarea datelor personale în condiții depline de securitate și confidențialitate.

Toate datele personale de pe site sunt stocate și procesate pe servere situate în Uniunea Europeană, ce cad sub incidența legislației europene de protecție a datelor personale. Nicio informație oferită pe acest site nu părăsește teritoriul Uniunii Europene.

Asociația M.A.M.E. se angajează să nu dezvăluie datele personale cu privire la vizitele tale pe www.impreunapentrusanatate.ro, exceptând situațiile legale sau situațiile prezentate în acest document de Termeni și Condiții.

Dacă descoperim un incident cu privire la securitatea datelor personale care prezintă un risc pentru drepturile și libertățile utilizatorilor noștri, vom notifica Autoritatea Națională de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personale în termen de 72 de ore. Dacă incidentul de securitate este de natură să prezinte un risc ridicat pentru drepturile și libertățile tale, vei fi, de asemenea, notificat.


8. Marca și dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informațiile existente pe acest site este deținut de Asociația M.A.M.E. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat de catre Asociația M.A.M.E., titularul acestui drept.

●      Toate drepturile sunt rezervate.

●      Este strict interzisă folosirea acestui Site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului său a securității acestuia ori pentru discreditarea sau hărțuirea impreunapentrusanatate.ro sau a Asociației M.A.M.E. sau a partenerilor săi din proiect.

●      Asociația M.A.M.E. va aplica toate măsurile de securitate tehnică și organizatorică pentru protejarea datelor asupra cărora deține controlul împotriva oricărei situații de manipulare accidentală sau intenționată, pierdere, distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate.


9. Modificări Termeni și Condiții generale de utilizare Site

"Termenii și Condițiile generale de utilizare" constituie, în întregime, un acord încheiat între dumneavoastră și Asociația M.A.M.E. în privința utilizării www.impreunapentrusanatate.ro

Asociația M.A.M.E. își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi "Termenii și Condițiile generale de utilizare" în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagină vă rugăm să ne scrieți la adresa office@asociatiamame.com


10. Despre Asociația M.A.M.E.

Asociatia M.A.M.E .este o organizație neguvernamentală care, de mai bine de 12 ani, oferă sprijin pacienților diagnosticați cu cancer și alte boli grave din România, în special copii. Misiunea organizației este aceea de a le îmbunătăți calitatea vieții prin facilitarea accesului la diverse servicii psiho-socio-medicale corespunzătoare.

 

11. Contactează Asociația M.A.M.E.

Pentru orice întrebări sau preocupări, precum și pentru exercitarea drepturilor tale legate de prelucrarea datelor personale de către Asociația M.A.M.E., ne poti contacta la:

Adresa: Strada Clucereasa Elena nr. 49A, sector 1, București, România

E-mail: office@asociatiamame.com