Despre Proiect

Asociația M.A.M.E. este o organizație nonprofit care, de mai bine de 12 ani, își desfășoară activitatea în beneficiul persoanelor diagnosticate cu cancer și alte boli grave din România, în special copii. Misiunea organizației este aceea de a-i susține în perioada de confruntare cu boala prin facilitarea accesului gratuit la o gamă largă de servicii de recuperare psiho-socio-medicale, dar și prin oferirea de suport emoțional, material sau financiar. Pentru mai multe detalii legate de activitatea derulată și rezultatele obținute de-a lungul timpului, vă rugăm să accesați link-ul: www.asociatiamame.ro sau www.facebook.com/AsocMAME

Cu sprijinul financiar oferit de Fundația Vodafone România, am dezvoltat o soluție digitală, www.impreunapentrusanatate.ro, menită să pună gratuit la dispoziția pacienților și aparținătorilor acestora următoarele resurse: consiliere privind accesarea serviciilor medicale potrivite; găsirea unor medicamente ce nu sunt disponibile pe piață; consultanță privind strângerea de fonduri pentru plata unor investigații și tratamente nedecontate de CNAS sau neacordate în timp util; găsirea unor soluții de cazare, dar și alte tipuri de nevoi apărute în procesul de investigare și tratare a bolii.

De asemenea, vom dezvolta în jurul platformei o Comunitate a Solidarității, un loc de bine virtual unde toți cei care își doresc să ofere cazare, transport și alte bunuri și servicii specifice vor putea fi alături de pacienții cu boli grave.